25 maj, 2008

Eurovision vara eller inte vara.......

Ville bara visa den fantastiska bucklan man får när man vinner...vad jag inte kan förstå är varför inte Perelli kom lite högre upp på rankinglistan, för så dålig var hon inte. Jag begriper inte heller hur länderna röstar...det blr ju lite kompisröstning och inte om låten var bra eller ej. Nu var Rysslands låt helt okey men den har jag glömt hur den lät. Hero kommer man då i alla fall ihåg.

4 kommentarer:

Ewa sa...

Såg inte melodifestivalen, men dock lite av reprisen igår. Fruktansvärt. Det där tycker jag de kan lägga ner och skänka pengarna till fattiga barn eller nåt.

Hittade så igen dig, äntligen. Kom inte ihåg vad din blogg hetter. Ville säga att jag har nya bilder på Fanta i min mobil. Fotade henne för nån veka sedan då jag var med min dotter på ridlektion. Fanta och de andra hästarna njöt ute i solskenet.

/Ewa

Maria sa...

Hej!
det känns som om det är lika bra att Sverige inte är med i festivalen mer eftersom våra låtar alltid hamnar långt bak, trots att det i förväg får bra kritik. Eller så får de införa system med jurygrupper istället så kanske det kan gå bättre...

Vända blad sa...

Ja du, man visste inte om man skulle skratta eller gråta åt eländet...
Nä, Sverige kan lika gärna hoppa över och göra något eget schlagerprogram istället!
Ja, jag fyllde år igår så tack för ditt grattis!
Kram Maria

Mjuka sa...

Håller med dig!! Mycket kompisröstning!! hOPPAS du får en skön vecka
kramar Malin