05 april, 2008

Tidningar...





















Två av de bästa tidningarna just nu, speciellt trädgård man blir sugen att börja gräva i rabatten.



3 kommentarer:

Anna sa...

Hej Carina! Tack för kommentaren på min sida. Min trädgårds... Nja... Jag har ju bott där i hela mitt liv men den är ju egentligen mina föräldrars. Jag har nu egen familj och bor i huset vid sidan om. Men vi bor helt ute på vischan, dvs inga andra hus omkring så ja, vi delar typ trädgård. Det är också här vi alla i familjen har våra rörelser - jag butik, syster Anna café, mamma & pappa plantskola osv. Sedan 26 år tillbaka. Vi trivs! Vill du veta mer om oss så kan du se på www.klinta.org. Var inne på din hemsida också och vilken jättefin uppsättning på blondinen. Det var ju SÅ jag skulle se ut på min bröllopsdag! Då skulle du varit med!

Har förresten chattat med Maud och hon ska göra ett inlägg om sin butik i Maj när den har öppnat. För det tar nog ett tag innan jag kommer till Luleå! :)

Ha det!

Lisa

Vända blad sa...

Snygga tidningar! Såg en annons om en trädgårdstidning som hette Rosie tror jag det var...då fick man bla. med en sekatör från Fiskars om man prenumererade på prov, verkade vara ett bra erbjudande!

Kram Maria

Carina sa...

Hej Lisa,
Du är så välkommen till Luleå...
har själv jobbartpå plantskola och det var jättekul, de ryktas om att plantagen ska öppna men vi saknar vårt Björsbyn som var en otrolig rekreation och inspiratin för oss.
Tack för att du tittade in på min sida. Och ja hon blev jättefin i håret och många fler vill ha sånt hår.
Hon var tacksam att göra för hon är sockersöt.
Trevlig fortsatt helg
/carina