09 oktober, 2008

Nu ska vi baka....

Lättlagad och trevlig
FRUKTKAKA

1 dl socker
4ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whiskey
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskeyn genom att smaka.
Häll whiskey i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskeyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till en msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt.
Schätt på elvischpen igen.

Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskeyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat sched… och schå socker, eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.

Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, och … schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dig…
Vem fan schänner för att äta en jävla fjuktkaka anyway?
Japp det var de´det.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den var hur rolig som helst. Måste läsa igen :-)

UllaMona sa...

ha ha ha .....läser och schrattar!